Хранителния режим на Конър Макгрегър: “Просто обичам чистото хранене.”

Диетата на Конър Макгрегър, е може би най-важната част от поддържането му във форма. Той казва, че да си ММА боец е начин на живот, затова той непрекъснато се нуждае да е във добра форма и да се храни качествено, а не само шест седмици по време на тренировъчни лагери, или три месеца, за да е релефен за лятото.

Макгрегър със сигурност живее живота си по правилния начин. “Винаги се храня с качествена храна”- казва той. “В зависимост от това колко далечен е двубоя, който ми предстои, бих могъл да кръшна леко с няколко неща, но няма да успеете да ме хванете, да ям твърде много неща, които са извън режима ми. Обичам да пия нормална вода и кокосова вода, никога не пия енергийни напитки! Аз просто ям хубаво, качествено месо и се старая да се поддържам винаги хидратиран.”

Шампионът по ММА започва деня си с бутилка вода, изяжда един банан, или пие чаша кафе Американо. “Аз, не се храня с поръчкова храна от бързата кухня, не ям никакви такива лайна. Просто се опитвам да ям чиста храна, приготвена от качествени продукти.” – отсича твърде откровено боеца.

Неговата диета се основава на висококачествено чисто месо, качествени зеленчуци и качествени въглехидрати, като например сладки картофи и тиквички.

Диетичният план на Конър Макгрегър:

След събуждане: Вода, чисто кафе, или билков чай. Разтягане, скачане на въже, или бягане, минимум 30 минути.

Закуска: Пушена сьомга с 2 яйца, или 2 филийки пълнозърнест хляб, придружени с пюре от авокадо. Понякога добавя домати и гъби допълнително.

Предястия за обяд: Ядки и гръцко кисело мляко.

Обяд: Макгрегър обича говеждото месо! Обикновено си хапва салата и говеждо за обяд. Той консумира колкото се може повече зеленчуци. Зеленчуците ги подправя със зехтин.

Преди тренировка: Чаша мляко.

По време на тренировка: Само вода!

След тренировка: Суроватъчен или грахов протеин, смесен с вода, или мляко и парче плод.

Вечеря: Печена треска с лимон, билки и маслини. Най-добрата гарнитура за него са печените зеленчуци и дивия, или пълнозърнест ориз.

Късно вечер: Чай от мента, или просто вода.

Треньорът на Макгергър, Джон Кавана публикува тази снимка и казвайки: “Така изглежда нашия хладилник, прилича на купчина складирани, малки примати. Сьомга, пиле, пържоли, плодове и зеленчуци. Това е.”